Nyårsafton på Nivå

Fira in det nya året med oss!
På nyårsafton utgår vår ordinarie meny och istället har vi satt samman en lyxig nyårssupé med några av de allra bästa råvarorna vi vet. Gott, lyxigt och klassiskt – precis som man vill att det ska vara på nyårsafton.

OBS! Vid er bordsbokning vill vi att ni uppger om ni önskar kött eller fisk till varmrätt.
Observera att enbart nyårssupén serveras denna kväll.

Förrätt

Eldad Pilgrimsmussla & Hummer.
Krämig hummersoppa, syrad grädde & smörgrillade surdegskrutonger.

Varmrätt

Grillad svensk Oxfilé.
Potatispuré med tryffel & smörkokt lök,
confiterade jordärtskockor, eldad morot,
portvinssås smaksatt med torkade trattkantareller.

Alternativ:
Ångad Torskrygg, fiskad i Skagerrak.
Smörig blomkålspuré, eldad kål, beurre blanc med Kalixlöjrom & dillolja.

Efterrätt

Chokladgâteau på Svensk & Fransk Choklad.
Hjortroncurd, brynt smörglass, kanderade hasselnötter.

Nyårssupe
895:- 

Cookies.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.